Servicii de contabilitate, fiscalitate, consultanță și HR

Cursuri

Contabilitate primară

Contabilitatea este doar o joacă, dacă este predată de profesorul potrivit! Alături de specialiștii noștrii vei descoperi cât de ușor poți transforma pasiunea ta pentru cifre, într-o meserie cu mare potențial pe piața muncii. Fă primul pas spre o carieră de top în Contabilitate Primară.

Locație

Online

Durată

2h / sedință

Preț

650 lei

Inspector salarizare

Îți dorești să te transformi în specialistul alături de care orice firmă de top ar vrea să lucreze? Alătură-te următoarei grupe de studenți pregătiți să devină Inspectori în domeniul Salarizării! Te ajutăm să-ți formezi deprinderile necesare pentru a activa cu succes pe un astfel de post și îți punem la dispoziție toate resursele de care ai nevoie pentru a deveni un om de bază pentru compania la care lucrezi. 

Locație

Online

Durată

2h / sedință

Preț

700 lei

Inspector resurse umane

Îți dorești să te transformi în specialistul alături de care orice firmă de top ar vrea să lucreze? Alătură-te următoarei grupe de studenți pregătiți să devină Inspectori în domeniul Resurselor Umane! În cadrul cursului vei învăța tot ceea ce presupune funcția de Inspector Resurse Umane, de la instalarea și utilizarea platformei REVISAL, până la întocmirea dosarului personal al salariaților.

Locație

Online

Durată

2h / sedință

Preț

700 lei

Ai întrebări despre cursuri?

Exit mobile version