Site icon Servicii de contabilitate, fiscalitate, consultanță și HR

FAQ

Societate românească formată din specialiști în diverse domenii de activitate, cu simț de răspundere și eficiență în găsirea celor mai bune soluții de care afacerea ta are nevoie! Dacă ai de-a face cu provocări în domeniul financiar-contabil sau în domeniul resurselor umane, apelează cu încredere la serviciile pe care FQS – Fast & Quality Services le oferă!

La Fast & Quality Services punem mereu nevoile societății tale pe lista priorităților noastre! Echipa noastră de experți este antrenată să găsească rapid și cele mai bune soluții pentru provocările pe care afacerea ta le întâmpină! Nu ezita și contactează-ne, dacă ești în căutarea unei echipe de specialiști pregătiți să-ți ofere întotdeauna soluții sigure pentru succesul afacerii tale!

Pentru a începe o colaborare trebuie doar să ne contactați și să ne spuneți că vreți să deveniți clientul nostru. Vom avea o întâlnire în care ne vei povesti despre afacerea ta iar noi ne vom ocupa de întregul proces de transfer al datelor și informațiilor afacerii dumneavoastră.

Ne adaptăm la platforma contabilă deja existentă în compania dumneavoastră, pentru a ușura transferul de date și a reduce efortul de adaptare. În situația în care nu aveți un mod de lucru impus și doriți maximum de eficiență și date contabile la zi, asigurăm coordonarea şi intocmirea operaţiunilor contabile cu ajutorul software-ului “SAGA”.

Costul pentru serviciile contabile și de expertiză contabilă se negociează în funcție de complexitatea serviciilor solicitate de către dumneavoastră. Pentru o ofertă exactă de preț, vă rugăm să ne contactați. 

Toate cursurile sunt acreditate ANC iar diploma se eliberează în termen de 30 de zile de la finalizarea cursului.

Ne puteți contacta oricând pe adresa de email: office@fqs.ro sau prin formularul de la pagina de Contact și de luni până vineri, între orele 09:30 – 18:00 la numerele de telefon: +40 (0) 752 498 421, +40 (0) 734 939 236 sau la sediul nostru din Str. 23 August, Otopeni, Ilfov.

CUM PUTEM
TE AJUTA?

Fă-ne o vizită la birou sau contactează-ne online pentru orice întrebare!

Exit mobile version